22.9.11

INDIE FREE FESTIVAL #21 PEDION TOY AREOS PARK SAT. 08 OCT.2011 2 STAGES UNDERGROUND CULTURES PUBLIC ZONE



























INDIE FREE FESTIVAL #21

SATURDAY 
08 OCTOBER 2011
PEDION AREOS PARK
starts 18.00
     
2 stages 
for all underground cultures : 
LIVE BANDS 
CONCERT STAGE
SPACE OUT MUSIC ZONE
PSYCHEDELIC TRANCE STAGE



all live bands, d.j.s and artists:


LIVE CONCERT STAGE:


18:00-18:30  Flower Train [psy rock]

18:30-19:15  Socos+TheLiveProject [psy rock] 


19:15-20:00  Hologramme [indie /electronic]


20:00-20:45  Nalyssa Green [indie pop] 

20:45-21:30  Lizardz [surf punk]


21:30-22:15  17 Social Questions [industrial]


22:15-23:00  The Boy [experimental]


23:00-23:45  Lost Bodies [punk dadaism]


23:45-24:30  Vlastur [space dub/dubstep]


24:30-01:15  Σπύρος Γραμμένος [freak out]


01:15-02:00 The Callas [indie pop]


02:00-02:45  The Ducky Boyz [surf punk]


02:45-03:30 Screaming Fly [psy garage]


03:30-04:15 Rattler Proxy [indie electronica]



+
SPACE OUT STAGE

PsyAmbient & Dub Zone
starts at 20.00

20.00-21.00 Vlastur [d.j.set]
http://www.myspace.com/vlastur
21.00-22.00 Optimus
http://naturalhighfamily.blogspot.com/
22.00-23.00 Sundance
http://voidnetwork.blogspot.com
23.00-24.00 Gloster

Psychedelic Trance Zone 
starts at 24.00

24.00-01.00 Highpno
http://voidnetwork.blogspot.com
01.00-02.00 Enton
http://voidnetwork.blogspot.com
02.00-03.00 Nikitas
http://www.myspace.com/djnikhtas
03.00-04.30 Sunborn 
a.k.a. Liquid Sun
http://www.reverbnation.com/liquidsun
http://soundcloud.com/liquidsunborn

04.30-05.30 Confo
http://discovalleyrecordsgoa.com/
05.30-06.30 Crystal Zero
http://voidnetwork.blogspot.com
06.30- end  Mindphaser
http://naturalhighfamily.blogspot.com/




all festival Visual Arts by
VOID OPTICAL ART LABORATORY



 To Indie Free Festival # 21 είναι μια εφήμερη, αυτόνομη εκστατική ζώνη στον Μητροπολιτικό δημόσιο χώρο, είναι μια γιορτή της Αυτονομίας, ένα πείραμα…  Από το 1990 έως σήμερα οι εκδηλώσεις του Κενού Δικτύου διοργανώνονται χωρίς εισιτήριο, χωρίς αμοιβές, χωρίς ιδιωτικούς χορηγούς και εταιρίες security, χωρίς κρατικές επιχορηγήσεις, χωρίς εκμεταλλευτικές και εμπορευματικές σχέσεις, χωρίς κανένα οικονομικό κέρδος για κανένα από τους ακτιβιστές ή τους καλλιτέχνες που συμμετάσχουν.

Σκοπός του Indie Free Festival είναι να ξεπεράσει τα όρια του μακροβιότερου μουσικού φεστιβαλ της Ανεξαρτητης Σκηνής στην Ελλάδα και να αποτελέσει παράδειγμα οργάνωσης και έμπνευσης για αυτο-οργανωμένες προσπάθειες πολλών διαφορετικών ομαδοποιήσεων που θα καλύπτουν όλα τα πεδία της καθημερινής ζωής. 
Φιλικές σχέσεις, συναίσθηση, κοινωνική αλληλεγγύη και ευαισθητοποίηση... 
Ποιητική καθημερινότητα, εφαρμοσμένη Ουτοπία, η Τέχνη του να Ζείς, να αμφισβητείς και να αλλάζεις τον ρυθμό της πόλης σου με την δύναμη των επιλογών σου, με την δύναμη της συλλογικής δέσμευσης, της αφοσίωσης, του αγώνα και της φαντασίας σου...
Να αλλάξουμε την Ζωή, Να αλλάξουμε τον Κόσμο!

Θέλουμε να δούμε τους δημιουργικούς και κοινωνικά  ευαισθητοποιημένους ανθρώπους αυτής της πόλης να συν-διαμορφώνουν ομάδες συνάφειας, μεγάλες αυτόνομες παρέες φίλων που μοιράζονται την ζωή τους, αγαπούν και εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον, δρουν στον δημόσιο χώρο πραγματώνοντας τα σχέδια τους. Θέλουμε να δούμε παρέες φίλων που με την δράση τους θα προκαλούν ρήγματα στην κοινωνία, θα προκαλούν αλλαγές στον τρόπο που ζούμε, δρούμε και σκεφτόμαστε, θα επιτίθενται ενάντια στην κυρίαρχη τάξη, την βιομηχανία μαζικής κουλτούρας και στην γενικευμένη κοινωνική αποβλάκωση, θα δίνουν συλλογικές απαντήσεις και κοινωνικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας, τις αγωνίες και τα όνειρα όλων μας
Το Κενό Δίκτυο, από το 1990 μέχρι σήμερα είναι μια μεγάλη παρέα φίλων, μια αγέλη μητροπολιτικών νομάδων που συναντιούνται στο κέντρο της πόλης, μοιράζονται τις επιθυμίες τους, τις ανάγκες τους και τα όνειρα τους, αποφασίζουν μαζί δράσεις και κάνουν πράξη τις αποφάσεις τους στον Δημόσιο Χώρο. 
Ενεργά κοινωνικά υποκείμενα στα χρόνια της εκμετάλλευσης που απεχθάνονται τα χρήματα, την  εργασία και τους μισθούς, ποιητές που φτύνουν τους κυβερνήτες και τα αφεντικά,  κατασκευαστές καταστάσεων που σχεδιάζουν  εφήμερες ονειρικές πολιτείες και αυτόνομες ζώνες, παραγωγοί του ήχου της ατέρμονης πίεσης, πολιτισμικοί ακτιβιστές, καλλιτέχνες της συμβίωσης και υπερασπιστές της κοινωνικής χειραφέτησης, ρομαντικοί ερωτευμένοι που ποθούν να ζήσουν ίσοι και ελεύθεροι, νυχτερινοί διασαλευτές της κοινωνικής απάθειας, μεθυσμένοι πλάνητες σε επικίνδυνους δρόμους και σκοτεινές συνοικίες, σχηματίζουν συλλογικά  δίκτυα, χώρους διαλόγου, λαβυρίνθους ιδεών, πρωτοβουλίες και πράξεις. 


Η απελευθερωτική φιλοσοφία της καθημερινής ζωής, η επαναστατική τέχνη της έκφρασης και της συνύπαρξης, η κοινωνική / πολιτική συμμετοχή στους αγώνες της εποχής μας ισορροπούν μέσα στον καθένα μας σαν σε τεντωμένο σχοινί.


Όλοι εμείς τα εκατομμύρια των εξεγερμένων, των οργισμένων, των αγανακτισμένων που συναντηθήκαμε στους δρόμους και τις πλατείες της Γης το καλοκαίρι του 2011 πλέον ξέρουμε καλά που μας οδηγούν τα Κοινοβούλια και οι Εταιρίες. Ο εξευτελισμός της εργασίας, το ξεπούλημα του κοινωνικού πλούτου, η καταστροφή του Πλανήτη, ο πόλεμος και τα σύνορα, η ανισότητα, η μαζική αποβλάκωση και η εκμετάλλευση μετατρέπουν την κοινωνία σε στρατόπεδο συγκέντρωσης για υπάκουους, «ευέλικτους» και υπνωτισμένους δούλους.                                                                                   
Σημεία τομής ανάμεσα στον κόσμο των Δούλων και τον κόσμο της Ελευθερίας είναι όλες μας οι ανάγκες και όλες μας οι επιθυμίες που ενώ για εμάς είναι πηγές χαράς, αγάπης, συμβίωσης και αδελφοσύνης, για τους νόμους του Κράτους και της Αγοράς είναι απλά εμπορεύματα και πηγές κέρδους. Η Υγεία, το Νερό, η Εκπαίδευση, το Ηλεκτρικό Ρεύμα, η Κοινωνική Κουλτούρα, η Τέχνη, η Πληροφορία, η Επικοινωνία, το Φυσικό Περιβάλλον, η Κατοικία, ο Δημόσιος Χώρος καθώς γίνονται πεδία εμπορευματοποίησης και εκμετάλλευσης γίνονται και πεδία Κοινωνικού Πολέμου. Ενός πολέμου της καθημερινής επιβίωσης, μια διαρκής μάχη ανάμεσα στον κόσμο της ανθρωπιάς, της αλληλοβοήθειας και της φροντίδας και τον κόσμο του κέρδους… Ανάμεσα στον κόσμο που ξέρει να μοιράζεται τον πόνο και την χαρά και τον κόσμο που ξέρει να αρπάζει, να επιβάλλει και να επιβουλεύεται. Ένας πόλεμος ανάμεσα στον Κόσμο του Χρήματος και τον Κόσμο της Ελευθερίας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Τέλους των εκβιαστικών καταναγκασμών.                                                                              
 Οι δύο αντίθετοι κόσμοι έχουν γίνει πλέον φανεροί. Τα σχέδια μας και τα σχέδια τους είναι σε πόλεμο. Εδώ, Τώρα, Πάντα και Παντού!  
Να δημιουργήσουμε άπειρες μικρές και μεγάλες αντικαθεστωτικές  συλλογικότητες που θα βασίζονται στις κοινές επιθυμίες και ανάγκες και θα προκαλούν άμεσες ρήξεις στον τρόπο που σκεφτόμαστε, στον τρόπο που ζούμε και στον τρόπο που αγωνιζόμαστε. 
Να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας. 

Να μην ζήσουμε σαν Δούλοι!
 

 Να μείνουμε άγρυπνοι μες στο σκοτάδι του   κόσμου! Να μην αφήσουμε τις μέρες μας να πάνε χαμένες! Να ζήσουμε, να  γιορτάσουμε και να αγωνιστούμε σαν να΄ναι δικά μας παιδιά όλα τα παιδιά που θα γεννηθούν στους αιώνες που έρχονται.

Λυσσασμένοι για Έρωτα, Εξέγερση, Ζωή και Ελευθερία.

2 comments:

Anonymous said...

τι γινεται με τη βροχη ρε παιδες?

Pontikos said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...