27.6.12

RAVE AGAINST THE MACHINE / AG. KOSMAS BEACH FRIDAY 06 JULY 2012
























































Void Network
[ Theory, Utopia, Empathy, Ephemeral Arts ]
http://voidnetwork.blogspot.com

presents

RAVE AGAINST 
THE MACHINE
AUTONOMOUS 
ECSTATIC PUBLIC ZONE
ELECTRO ACID 
PSYCHEDELIC TRANCE

FRIDAY 06 JULY 2012

AT THE 
BEACH AGIOS KOSMAS
ATHENS GREECE


Urban TRAM 
for the beach: 
from Syntagma sq. 
and N.Kosmos (metro station)
TRAM station
AG.KOSMAS 2 turn at the right
all the way to the beach!

24ωρο ΤΡΑΜ για Αγ.Κοσμά 
από Σύνταγμα
( και από στάση μετρό Ν.Κόσμο)
ΣΤΑΣΗ ΤΡΑΜ: ΑΓ.ΚΟΣΜΑΣ 2
μετά δεξιά στον δρόμο προς
την παραλία!


BEACH PARTY starts
at the sunset / ends next day!



swimming at the sunset 
ambient trance & progressive TRANCE:
20.30- 22.30  SISSY STARDUST
22.30- 01.00  JUNIOR X

psychedelic trance 
Reclaim The Beach Sound:
01.00- 02.00 ENTON
02.00- 03.00  HIGHPNO
03.00- 04.00  CACTUS ARISING
04.00- 05.30  MINDPHASER
05.30- 06.30  CRYSTAL ZERO
06.30- end  PACHANOI





Είμαστε όλοι μπάσταρδοι, τρελοί και ερωτευμένοι. Ζήσε με αυτούς που έχουν επικίνδυνα όνειρα,  απελευθερωτικά σχέδια, ριζοσπαστικές επιθυμίες. Ταξίδεψε μέχρι την άκρη του γνωστού σου κόσμου. Αγωνίσου δίπλα σε όσους τολμούν να αγωνίζονται ενάντια στην εκμετάλλευση, τον ρατσισμό, την ανισότητα, την κυριαρχία. Με την συμμετοχή σου, τις ιδέες σου, τις πρωτοβουλίες σου κάνε τον Δημόσιο Χώρο πεδίο της εφαρμογής των αποφάσεων σου. Βρες τον δρόμο σου ρωτώντας για αυτόν, μάθε όλα όσα θέλεις να ξέρεις, φρόντισε να έχεις δικιά σου γνώμη, σκέψου από πού έμαθες αυτά που ξέρεις. Δώσε σχήμα στην οργή σου. Υπερασπίσου με πάθος όλα όσα αγαπάς και αυτά που σέβεσαι και όλα όσα αξίζουν πραγματικά για εσένα. Η ανθρωπιά μας είναι το μόνο μας χρέος. Και οι αντοχές αυτής της ανθρωπιάς κάθε μέρα γίνονται και πιο αμφίβολες. Καθώς ο κοινωνικός κανιβαλισμός εξαπλώνεται παντού, οι συνταξιούχοι κρύβονται πίσω από τις ελληνικές σημαίες στα φτωχικά διαμερίσματα και κοιτάζουν με μάτια γεμάτα μίσος τους «ξένους» έξω στην πλατεία, καθώς οι κοινωνικοί αγωνιστές φυλακίζονται, οι αστυνομικοί χτυπάνε τον κόσμο στις διαδηλώσεις και οι τράπεζες παράγουν πεινασμένους και άστεγους και τα κορίτσια κάνουν βίζιτες μέχρι να τελειώσουν τις σπουδές τους, καθώς οι δικαστές καταδικάζουν τους χρήστες της κάνναβης, η ηρωίνη πουλιέται νοθευμένη στους δρόμους και τα νοσοκομεία κλείνουν από υποχρηματοδότηση, καθώς τα πανεπιστήμια γίνονται εκκολαπτήρια για ζόμπι και τα τηλεοπτικά παράθυρα ξερνάνε φόβους και μαζικές αυταπάτες, καθώς η νύχτα γίνεται τρομακτική στην μοναξιά της οθόνης του υπολογιστή  και στους δρόμους δεν παίζουν πλέον παιδιά, ένα μόνο μένει να θυμάμαι:                                                                   

Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ…

ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ…                         
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!  





- ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ 
ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 

- ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

-ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ


Σημείο τομής ανάμεσα στον κόσμο των Δούλων και τον κόσμο της Ελευθερίας είναι και το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού (5.500 στρέμματα).
Οι κάτοικοι αυτής της πόλης έχουν πάρει την απόφαση τους: να μετατρέψουν με την δύναμη της συμμετοχής και της αυτοργάνωσης το Ελληνικό στο μεγαλύτερο Μητροπολιτικό Πάρκο της Ευρώπης. Τα εγκαταλειμμένα κτήρια θα μετατραπούν σε ανοιχτά, δημόσια, δωρεάν πολιτιστικά κέντρα δημιουργίας και έκφρασης, θα δημιουργηθούν κοινωνικά κέντρα συλλογικής φροντίδας παιδιών,  ηλικιωμένων και απόρων, μεγάλα κομμάτια τσιμέντου θα δώσουν την θέση τους σε συλλογικούς αγρούς που θα προσφέρουν δωρεάν τροφή σε χιλιάδες ανθρώπους και η ζώνη πρασίνου και αναψυχής θα συνδυάζεται με τις ανοιχτές, ελεύθερες παραλίες αλλάζοντας την ζωή στην πόλη. Αυτά είναι τα δικά μας σχέδια, τα σχέδια που συζητάμε σε πλατείες, συλλογικότητες, λαϊκές συνελεύσεις, τα σχέδια αυτών που θέλουν να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους, αυτών που δεν υπακούουν, δεν φοβούνται και δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα.         Το σχέδιο των πολιτικών και των εταιριών από την άλλη, πιο είναι; Να πουλήσουν όλη αυτή την Γη που ανήκει σε όλους μας στον Εμίρη του Κατάρ (ή σε όποιον άλλον επιτήδειο) για να χτίσει πανάκριβες κυριλέ πολυκατοικίες για μεγαλοαστούς κοντά στην θάλασσα!
Οι δύο αντίθετοι κόσμοι έχουν γίνει πλέον φανεροί. Τα σχέδια μας και τα σχέδια τους είναι σε πόλεμο. Εδώ, Τώρα, Πάντα και Παντού!  Να δημιουργήσουμε άπειρες μικρές και μεγάλες αντικαθεστωτικές  συλλογικότητες που θα βασίζονται στις κοινές μας επιθυμίες και ανάγκες και θα προκαλούν άμεσες ρήξεις στον τρόπο που σκεφτόμαστε, στον τρόπο που ζούμε και στον τρόπο που αγωνιζόμαστε.  
Να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας. Να μην ζήσουμε σαν Δούλοι!


ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ
[ Θεωρία, Ουτοπία, Συναίσθηση, Εφήμερες Τέχνες ]                 


http://voidnetwork.blogspot.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...